Inschrijven bij De Pionniers

losse stukken

Jeugd (van 6 tot 18 jaar)

Schaaklessen :

Op zondagvoormiddag van 10:00 tot 12:00 u (volgens kalender) worden lessen georganiseerd . Een team van 5 lesgevers staat klaar voor de opleiding. Als kennismaking zijn de eerste 3 lessen volledig gratis. Men kan ook instappen in de loop van het seizoen. Deze lessen gaan door in het klaslokaal in de oorspronkelijke vleugel van de sporthal op de eerste verdieping.

Toernooien :

Elke jeugdspeler kan vrijwillig deelnemen aan vriendschappelijke en provinciale toernooien (volgens kalender) onder begeleiding van de jeugdverantwoordelijke. Geselecteerden kunnen deelnemen aan Vlaamse of Belgische kampioenschappen. Gevorderde jeugdspelers spelen in ons clubkampioenschap op vrijdagavond bij de volwassenen en interclub wedstrijden op zondagnamiddag.

Lidgeld :

Jaarlijks : € 60 per kind.

Volwassenen (+18 jaar)

Schaaklessen :

Er zijn ook mogelijkheden voor volwassenen om schaaklessen te volgen of een partijtje te spelen op vrijdagnamiddag van 14 tot 17 uur in ’t Vijverhof te Tielt. Dit is volledig gratis. Infobrochure Vijverhof Tielt  pagina 10

Op bepaalde vrijdagavonden, als er geen clubkampioenschap gepland is, worden bepaalde thema’s (openingen, strategieën, eindspelen…) toegelicht.

Toernooien :

Volwassen leden spelen in ons clubkampioenschap op vrijdagavond en kunnen vrijwillig deelnemen aan interclub wedstrijden op zondagnamiddag. Elk lid wordt automatisch aangesloten bij de schaakbond en kan individueel deelnemen aan alle toernooien onder toezicht van de schaakbond.

Lidgeld :

Jaarlijks : € 80

Het schaakseizoen loopt van september tot eind mei. Wie lid wil worden, neemt contact met Dirk DE VLIEGER, Felix D’Hoopstraat 79, 8700 Tielt, Tel. : 051/408861 E-mail : dirkenmieke@yahoo.com of komt eens langs in ons clublokaal op zondagvoormiddag tijdens de jeugdschaaklessen.
Rekeningnummer : BE 45 8508 3335 5589 op naam van Schaakclub De Pionniers Tielt, Felix D’Hoopstraat 79, 8700 Tielt

 

Wie zijn onze leden ?

Voor een overzicht van onze leden, hun stamnummer en elo rating, klik hier